21.39

Hej!

Blir ett kort inlägg nu och ingen bloggning på hela dagen imorgon då jag och Moa åker till  Göteborg och är där hela dagen.
Lovar att det blir många inlägg på söndag.
PUSS

Naglar

Hej!

Slutade precis och sitter just nu o väntar på bussen ut till Marieberg Köpcentrum. Skulle egentligen o träna men måste verkligen fixa nya naglar för jag trivs inte ett dugg med mina korta naglar. Och så är det lika bra att göra det medans jag har pengar. Men drar o tränar efter det om jag hinner, annars får det bli på måndag istället :)
Hörs ikväll!


30:e september

Godmorgon!

Kom precis till skolan och första lektionen börjar om 5 minuter.
Slutar halv 3 idag och då åker jag och Frida till gymmet igen.
Hoppas ni får en bra dag, hörs senare.
/J

TÅRTA

HEJ!

Nu har min fina släkt precis lämnat oss efter en trevlig kväll. Vi fika, prata, öppna presenter och bara umgicks, min släkt är så rolig, synd bara att man inte träffar dom så ofta.
Bakade en tårta precis innan dom kom hit, den vart inte så fin men den blev väldigt god.
Nu ska jag som alla andra kvällar den senaste veckan kolla på några avsnitt av Gossip Girl. Älskar den serien alltså.
Ha en bra kväll!







/J




29:e september

Godmorgon!

Kom till skolan för en stund sen och nu sitter jag, Jeanette och Amanda och väntar på att våra lektioner ska börja.
Har en kort skoldag idag och slutar 12.50. Skönt!
Ha en bra dag alla fina människor.

very long day

Godkväll!

Har precis landat i sängen efter en låång dag. Så jag har helt ärligt ingen lust att blogga just nu så det här får bli kort. Gymmet jag och Frida var på idag var väldigt fräscht och sådär, så det blir nog ett årskort där för mig! Friskis & Svettis Öster i Örebro.
Nej nu ska jag kolla några avsnitt av min favorit serie Gossip Girl.
Godnatt<3
/J

Matte :(

Hej!

Sittter just nu på mattelektionen. Slutar 14.10 och då ska jag och Frida åka till gymmet.
Mobilbloggar från blogg.se's app nu för första gången, funkar väldigt bra!

Hörs ikväll, ha en bra eftermiddag.

/J


Godnatt<3


ovärd dag


Godkväll!

Idag var det en väldigt lång dag i skolan, hade lektion till 10 för då orkade jag inte sitta kvar mer och nästan alla hade redan gått, så jag hade rast från 10 till 14.10. Inte så värst roligt.
Nångång där emellan var jag och Jeanette och åt på en pizzeria i närheten av skolan, väldigt gott var det där!
I alla fall, jag slutade 15.45 och då gick jag och Frida till gymnasiemässan för att kolla runt lite medans vi väntade på bussen. Ett helt år sen vi var där för att kolla på dom olika gymnasieprogrammen, det är sjukt vad tiden går fort.
Nej, nu ska jag nog gå en stund på vårat rosa fina gåband. Och imorgon ska jag och Frida gymma, äntligen ska vi börja! :D Dags att bli biff... Hehe.


MUMS.



Gymnasiemässan.


/J


dålig morgon

Godmorgon!

Har precis börjat min första lektion. Men vi har ingen lärare så jag har ingen aning om vad vi ska göra..
Dagen började dåligt som vanligt så jag vet inte hur länge jag orkar vara kvar i skolan, tror inte jag kommer vara kvar enda tills jag slutar 15.45. Har ingen lärare på dom två första lektionerna och den sista lektionen börjar 14.10 och då tror jag att vi inte skulle ha någon lärare heller, har ingen aning.
Hoppas ni får en bra dag i alla fall.
/J

sockerkaka


Hej!

Efter lite frukost och några timmars sömn mådde jag lite bättre, har fortfarande ont i huvudet men det är inget ovanligt för mig. Vid halv 4 var jag hos tandläkarn och fick några tänder plastade för dom var så gropiga. Men inga hål!! :D
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.
Bakade för en stund sen också, det blev en sockerkaka som jag ska frysa in till torsdag för då kommer andra släkten för att fira mig och Cicci. Vi har ju som 3 släkter, mammas släkt, pappas släkt och min låtsaspappas släkt. Så det blir mycket firande.
Den blev inte så vacker, men den duger.



Och här är receptet!

 

 

2,5 dl socker

2 ägg

1,5 dl vatten

100 gram smör

3 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

0,5 dl potatismjöl

3 tsk vaniljsocker

 

Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ägg och socker pösigt.
Koka upp smöret och vattnet.
Blanda vetemjöl, bakpulver, vanlijsocker och potatismjölet väl i en bunke.
Häll över smör och vatten blandingen och rör till en jämn smet.
Häll över smete i en smörad och ströbrödad sockerkaksform.
Grädda i nederdelen av ugnen i ca 30 minuter, känn med en sticka så att den inte är kladdig i mitten.
Låt svalna ett tag innan den vänds upp och ner.



helvete

Godmorgon!

Precis när jag skulle gå till bussen för 40 minuter sen så blev jag yr i huvudet o höll på att svimma. Får såna anfall ibland. Så jag gjorde mig några mackor, eftersom jag inte hann äta frukost innan, och nu ska jag lägga mig i sängen o vila en stund.
Ha en bra dag.
/J



söndag

Godkväll!

Idag har det verkligen inte hänt mycket, söndagar för mig är en sova och ta det lugnt dag.. Men lyckades ta mig upp ur sängen på eftermiddagen för att städa rummet och kolla på min systers ridtävling. Det gick väldigt bra för henne, stolt! <3
Snart ska jag ta och dejta kudden för imorgon är det skola. Direkt på morgonen ska vi till skogen på idrotts lektionen för att lära oss göra upp en eld... Låter ju väldigt kul, haha! Jaja, det kanske är bra att kunna, vad vet jag.
Ha en bra kväll och natt. Puss

just nu


spa-kväll

Hade inget att göra nu ikväll så det fick bli en spa-kväll för mig själv med ansiktsmask, hårinpackning, rakning, skrubbning, insmörjning osv. Så nu känner jag mig riktigt fräsch :)

underbar dag


Godkväll!

Vart inte mycket bloggande igår som ni märkte. Men det var ju faktiskt min födelsedag :)
Dagen började med att jag blev väckt lite innan klockan 5 med frukost på sängen och presenter av min fina familj<3
Fick pengar, godis, gardiner, långa skedar och en apparat som man skummar mjölk med. Haha har blivit lite beroende av varm choklad som man köper på caféer på senaste tiden, och då är ju mjölken skummad+ att i somras när jag jobbade på ett café så fick jag lära mig att göra kaffedrinkar, så nu när jag kan skumma mjölk hemma så ska jag bli proffs på kaffedrinkar! De ni ;)
Sen tog jag bussen till skolan och gjorde prov på första lektionen som gick väldigt bra. Tror nästan jag kan få full poäng på det, hoppas!! Och efter vi hade gjort provet fick vi lära oss hur man rengör ansiktet, fast nu i början gör vi det på dockhuvuden, men om två veckor ska vi få göra det på varandra och lägga en vardags make up. Äntligen börjar det roliga :D
Sen efter lunchen hade vi klassråd och då sjöng hela klassen för mig och efter det hade vi Material och Miljö.
Slutade 14.30 och då blev det direkt hem och förbereda för kvällen. Frida, Amanda, Zarah, Ebba, Jessica och Sofie kom till mig vid 18.30 och vi hade en väldigt trevlig kväll tillsammans med mycket prat och skratt, sånt behövs ibland! Älskar er mina fina vänner!
Det blev helt enkelt en helt underbar födelsedag, dock så fanns det ju saker som gjorde att den inte blev helt perfekt, men det går jag inte in på.
Idag kom släkten för att fira mig och min syster som fyllde i onsdags. Bjöd på fika och tårta och fick presenter.
/J

idag är det min dag

16 år!

update

Hej!

Hade en väldigt kort och skön skoldag idag. Gick på plustimmen imorse som min mentor Nicolas tyckte att jag skulle göra om jag tyckte att matten var svår, som ungefär hela min klass tycker. Lärde mig lite nytt i alla fall.
Slutade tidigt idag, kom hem vid 2, underbart. Har varit och handlat med mamma på eftermiddagen också, mina tjejer kommer hit imorgon kväll för att fira mig så ska bjuda på lite mat och lite gott, mums. Fyller ju år imorgon :D Fast lite synd att jag bara fyller 16 år och inte 18 år eller äldre..
Jaja, snart är jag där också, bara 2 år kvar.
Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och läsa en grej vi skulle läsa tills imorgon och dejta kudden.
Ha en bra kväll och en bra dag imorgon, för det ska jag ha!
/J

kärlek på 9E



Godkväll!

Ligger i sängen och försöker sova, men det går inte bra, har så mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Ena sekunden är allt bra och andra sekunden vill jag bara försvinna. Men blir i alla fall glad av dom här bilderna, finns så mycket jag saknar från högstadiet och ibland vill jag bara spola tillbaka tiden tills då jag börja 7:an. Dock så tycker jag om min nya klass och min nya skola jätte mycket, men saknar mina gamla klasskompisar väldigt mycket också<3
RHODOS<3




/J

vill inteeeee...

sitter och väntar på att min grupp ska gå in i klassrummet för att redovisa för varandra :(
vill inte, kan inte, är så dålig.
puss på livet. eller inte.

<3

assåå åh, så snygg!

jävla buss

ÅHH vad jag hatar att få vänta på bussen hem i över 1 timme, har så ont i huvudet också och det gör inte saken bättre.
Fick sluta 15 minuter tidigare från samhällskunskapen och bussen går 16.45. HATA!
:(

lektion

Godmorgon!

Sitter på lektion, har Tradition & Utveckling. Skulle haft prov denna lektion men vi tar det efter lunch istället, har samma lektion då.
Slutar 15.45 idag så jag kommer hem sent :( Bara att börja plugga direkt då, kul liv.
Och jag längtar tills vi ska börja arbeta praktiskt, är så trött på att bara läsa en massa papper hela tiden och svara på frågor. Men tror vi ska börja med något roligare snart, hoppas det i alla fall :) Tyckte att Victoria sa att vi ska börja med huden och rengörning snart, och vardags make-up. Låter kul :)
Hörs senare.
/J

19.09

Hej!

Skrev ett inlägg tidigare idag men det verkar inte ha kommit upp, skumt.
Men i alla fall, har inte haft lust att blogga i helgen, och kommer nog inte ha så mycket tid över denna vecka p.g.a. prov, läxor och så är det min födelsedag på fredag. Skriver nångång om jag har tid över och om det finns något vettigt att skriva om. Ha en bra kväll!
/J

har tråkigt haha

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? –
Jenny Josefin Gustafsson
2. Exakt ålder? - 15, men snart 16 år.
3. Vart bor du? - Några kilometer utanför Nora.
4. Bor tillsammans med? - 1. Mamma, Thomas, Cicci och Agnes. 2. Pappa, Cicci och Mizze 
5. Husdjur? - En katt
6. Färg på ditt hus? – Beige rött hos mamma och vitt hos pappa
7. När är du född? - 23 september 1995
8. Klass? - STY11
9. Vilket år tar du studenten? - 2014 tror jag
10. Något jobb? - Typ. Där jag jobbade i somras, i fall dom behöver någon extra på helgen.
11. När ska du sova ikväll? - Sent I guess.
13. Duschat idag? - Nej
14. Kramat någon idag? – Nej
15. Pussat någon idag? - Nej 
16. Vad har du ätit? - En halstablett och ett tuggummi :(
17. Dagens klädsel? - Jeans, t-shirt och tjocktröja
19. Dagens sötnos? - Mizze
20. Dagens roligaste? – Ingenting hittills
21. Har du många vänner? – Lagom :)
22. Hur många har du kysst? - har tyvärr inte räknat haha
23. Vem kramade du senast? - hmm, agnes kanske?
24. Hur många vill du ha sex med? - haha? ingen aning x)
25. Hur många har varit otrogna med dig? - inga hoppas jag
27. Har du pojk-/flickvän? - nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – Moa: När slutar du? :)

FAVORIT:
31. Film? -
Dear John
32. Låt? – Har ingen favorit
33. Mat? – Pizza
34. Dryck? - Cola 
37. Stad? – Barcelona
38. Land? – Grekland
39. Ämne i skolan? - Hantverk
40. År? - ?


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? -
..
42. Personen du kysste? - Joakim 
43. Gången du spydde? - minns inte
44. Gången du grät? Noramarken tror jag..
45. Pizzan du åt? - Någon pizza på Pizzaplaneten
46. Gången du var i göteborg? - 1 eller 2 år sen, men ska dit om 2 veckor :D
47. Gången du var i stockholm? - I somras
48. Gången du var full? - 2 veckor sen.
49. Gången du var hög? – Aldrig varit
50. Personen som såg dig gråta? - hahah alla på stan på noramarken på lördagkvällen :(


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? –
Vitt
52. Hund eller katt? – Katt
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Båda
54. Tv-spel eller datorspel? – datorspel
55. Singel eller upptagen? - Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Inget
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli
59. Big brother eller paradise hotel? - Big Brother
60. Svart hår eller blont? - blont.
61. Blåa ögon eller bruna? - båda
62. Choklad eller lakrits? - Choklad 
63. Göteborg eller stockholm? – göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? – pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Båda
69. Leva eller dö? - Leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar? -
Många.
71. Personer du hatar? –
72. Personer du har haft sex med? - 1
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 3 tror jag
74. Glassar du ätit på en dag? - ingen aning
75. Gånger du gråtit på ett dyng? – vet inte
76. Gånger du haft minnesluckor? – 2 eller 3
77. Piercingar har du? - Öronen, tragus, naveln och tungan
78. Personer du saknar just nu? - en
79. Gånger ditt hjärta brustit? - en gång


VEM:
80. Vill du kyssa nu? –
en kille.
81. Ska du träffa imorgon? - ingen speciell
82. Sjöng du senast för? - min katt skulle jag tro.
83. Hade du senast en konversation med? – nån i klassen måste de ju varit
84. Spelade du tv-spel med senast? – minns inte
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - en
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - många
87. Förtjänar att dö? - ingen
89. Vill du sova brevid inatt? - den jag SKA sova bredvid inatt ;)

VAD:
90. Gör dig glad? -
min familj, vänner, när skolan går bra osv.
91. Gör dig ledsen? - kärlek.
92. Vad vill du helst göra nu? - åka hem
93. Önskar du att du slapp göra? - plugga så mycket
94. Vill du ha nu? - pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - pengar, resa, göra om på rummet, kamera osv.
96. Längtar du till? - tills jag fyller år, tills jag flyttar hem ifrån.
97. Tycker du om dina betyg? - dom jag fick i 9an var helt ok.
98. Ångrar du i ditt liv? - mycket.
99. Är det bästa som har hänt dig? I don't know.


08.52

Godmorgon!

Sitter just nu i stylist salen och försöker göra instuderingsuppgifter till provet som är nästa fredag, men det går ju inte så bra..
Slutar 14.30 idag och då ska jag gå till solariet igen, behöver lite färg.
PUSS

:D

Just ja! Måste bara berätta att idag bokade jag och Moa tågbiljetter till Göteborg. Så den 1a oktober åker vi ner dit över dagen :):)

trött

Hej!

Är helt slut efter denna dag! Gick i skolan från 09.10 till 12.50 sen gick jag upp på stan en sväng och shoppa lite grejor och sola solarium. Sen satt jag några timmar på skolan och plugga och väntade på mamma. Var med på föräldramötet, så åkte hem från skolan vid 19.00! Lång dag. Och direkt när jag kom hem så gick jag och Jeanette på en liten promenad och prata oså. Så nu äntligen har jag landat i sängen och ska sova!
Godnatt.

/J

Dagens outfit!


08.51

Godmorgon!

Har precis kommit till skolan och ska snart ha engelska.
Slutar 12.50 idag men då stannar jag kvar i Örebro och shoppar lite och väntar på mamma som ska på föräldramöte.
/J

duuktig

just nu: pluggar!
har ju misssat lite när jag har varit sjuk + att jag har 2 prov och en muntlig redovisning nästa vecka.. kul.. :)

sexy the way you move that body, i'm standing here i'm ready

hihi åh vad musik kan få en på så bra humör! <3
men nu är det dags att sova, godnatt.

I'M SORRY, I CAN'T BE PERFECT

FML.

sick

Hej!

Har varit sjuk sen i fredags men imorse tänkte jag att jag måste gå till skolan så jag åkte dit men åkte hem igen efter första lektionen. Har sovit och kollat på tv hela eftermiddagen och kvällen blir antagligen likadan.
Ska försöka ta mig till skolan imorgon så jag inte missar för mycket!
Ha en bra kväll.
/J

Ny blogg!

Hej!

 

Jag gör ännu ett försök med en blogg nu här på blogg.se. Hoppas att jag ska komma ihåg o blogga lite varje dag :)

 

Men i alla fall, mitt namn är Josefine Gustafsson och jag är 15 år gammal men fyller 16 den 23 september! Faktiskt bara en vecka och några dagar kvar tills jag fyller :D Tiden går så sjukt fort, känns som det var nyss jag började högstadiet men nu för några veckor sen så började jag gymnasiet! Och snart har jag väl gått ut gymnasiet också o då är jag helt plötsligt vuxen.. Känns väldigt konstig :)
Men som sagt så började jag gymnasiet för några veckor sen. Så nu blir det Stylist linjen på Plusgymnasiet i 3 år! Känns väldigt bra med den nya skolan och klassen :) O lärarna är grymma!
Så jag kommer skriva lite om min fritid, träning, vad vi håller på med i skolan samt före & efter bilder från hantverkslektionerna.

Om ni har några frågor så är det bara o slänga in en kommentar eller mejla [email protected] :)

/ J


RSS 2.0